Fondia Oyj

Fondia on vuonna 2004 perustettu liikejuridiikan täyden palvelun talo. Ihmiskeskeisen toimintatavan ja innovatiivisten, teknologiaa hyödyntävien palvelumallien myötä Fondiasta on tullut lakialan edelläkävijä. Edelläkävijyys on vauhdittanut kasvua, ja tällä hetkellä Fondia toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Liettuassa. Fondia listautui Nasdaq First North Growth Market –markkinapaikalle 2017.

Yhtiö otti Ilveshaku enterprise search -palvelun käyttöön vuoden 2019 aikana henkilöstölleen Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Ilveshaku auttaa Fondiaa kohdistamaan työpanoskustannuksia asiakasarvoa luovaan työhön tuomalla juristien tarvitsemat tiedot yhteen paikkaan.

“Ilveshaun business case oli meille selvä heti ensimmäisestä palaverista lähtien. Säästämme sen avulla merkittävästi juristiemme aikaa ja työpanoskustannuksia. Ilveshaku mahdollistaa meille pääsyn sisäiseen tietoon yhdestä pisteestä. Palvelu on saanut lakimiehiltämme innostuneen vastaanoton ja erittäin hyvää palautetta.”, kertoo Janne Ala-Sippola Fondiasta.

www.fondia.com

Back-top