Integraatioiden kehittäminen ja ylläpito on hidasta ja kallista. Ostamalla integraatiot palveluna säästätte sekä aikaa että rahaa.

Tieto on menestyksen perusta

Asiantuntijayrityksen tuottama asiakasarvo perustuu yhä enemmän sen järjestelmissään hallinnoimaan tietoon. Ajantasainen, laadukas ja helposti saatavilla oleva tieto on tehokkuuden ja sujuvan asiantuntijatyön mahdollistaja.  

Enemmän aikaa olennaiseen

Palvelumme vapauttaa aikaanne ja mahdollistaa tavoitteidenne nopeamman toteuttamisen. Me hoidamme integraatioidenne kehittämisen, teknisen ylläpidon, hallinnan ja jatkuvan parantamisen puolestanne.

Masterdata ja tietovirrat haltuun

Integraatiopalvelumme sisältää myös masterdatatietomallinne ja tietovirtaprosessienne kuvauksen Ilves EMIE -alustaan kytkettävien konnektorien käsittelemien tietotyyppien osalta. Ks. konnektorikuvaukset alla.

Integraatiot palveluna lyhyesti

Integraatiopalvelumme on tarpeidenne mukainen kokonaispalvelu. Se koostuu seuraavista elementeistä:

 • Ilves EMIE -integraatioalusta ja -rajapinta: asennus Ilves Cloud tai on premise ja lisenssi
 • Valitut tietolähdekonnektorit, ks. alla: aktivointimaksu ja lisenssi
 • Ilves Management Consolen -käyttöliittymä tietovirtojenne seurantaan ja hallintaan
 • Masterdatojen tunnistaminen ja datastandardin määrittely: asiantuntijatyötä
 • Tietojenne rikastaminen ja yhtenäistäminen: asiantuntijatyötä
 • Tekoälykyvykkyyksien hyödyntäminen tietojen prosessoinnissa: Isot kielimallit (Gen AI) tai kapea tekoäly
 • Valmisintegraation käyttöönotto tai teille räätälöity integraatio: asiantuntijatyötä
 • Integraatioiden jatkuva ylläpito ja kehittäminen: tilausmaksu

Palvelumme sopii hyvin isoille ja kasvaville keskisuurille asianajotoimistolle, joilla ei ole voimavaroja edellä kuvattujen datakyvykkyyden osa-alueiden kehittämisen ja ylläpidon tehtäviin.

Ilves EMIE -konnektorit

  Esimerkkejä

  • Asiakkuudenhallinta: PM (mm. CSI lawyer, Planmill) <-> CRM (mm. Hubspot, MS Dynamics, Salesforce). Kaksisuuntainen integraatio, jossa asiakkuuteen liittyvä masterdata pidetään yhtenäisenä PM- ja CRM-järjestelmien välillä
  • Dokumentinhallinta: PM (mm. CSI lawyer, Planmill) -> DM (mm. iManage, MFiles, Sharepoint). Yksisuuntainen integraatio, jossa toiminnanohjausjärjestelmästä siirretään automaattisesti asiakkuustiedot dokumentinhallintajärjestelmän saataville ja automatisoidaan tarvittavan kansiorakenteen luominen dokumentinhallintajärjestelmän
  • Projektinhallinta: Uusi asiakkuus ja toimeksianto avataan PM-järjestelmässä, minkä perusteella avataan automaattisesti Teams/kanavat PM:n mukaisilla käyttöoikeuksilla

  Näin etenemme

  Perusta kuntoon

  Luomme ensin masterdatatietomallin ja data-arkkitehtuurin, joiden mukaisesti tietojanne poimitaan Ilves EMIE -integraatioalustaan Ilves-tietolähdekonnektoreilla.

  Tiedot yhteen paikkaan

  Sitten yhdenmukaistamme ja rikastamme tietovirtoja Ilves EMIEen prosesseissa ja tuomme tiedot saataville yhdestä pisteestä.

  Menestystä tiedolla

  Uusien integraatioiden tekeminen on tästä lähtien suoraviivaista ja kustannustehokasta. Voitte nyt keskittyä luomaan menestystä organisaatioidenne tiedoilla esim. Ilves Data Boards käyttöönotolla.

  Tietoturva

  Käyttöliittymien toteutus noudattaa tietoturvan osalta OWASP 10 -ohjeita ja toimialan parhaita käytäntöjä. Rajapintojen yleinen tietoturva ja tunkeutumiskestävyys auditoidaan kolmannen osapuolen toimesta. 

  Räätälöidyt konnektorit

  Eikö järjestelmänne löytynyt konnektori-listaltamme? Uusien tietolähteiden liittäminen Ilves EMIE -alustaan onnistuu joustavasti. Ota rohkeasti yhteyttä. Annamme mielellänne tarjouksen konnektorin kehittämisestä.

  Back-top