Nopeutamme asiantuntijapalveluiden ja tietotyön digitaalisaatiota Ilves Enterprise Suite -ohjelmistopakettiin perustuvilla räätälöidyillä palveluilla. Luomme arvoa organisaationne eri tietolähteiden sisältämistä tiedoista, informaatiosta ja tietämyksestä tuomalla tiedot saataville yhteen paikkaan.

Alusta digikyvykkyyksienne jatkuvalle kehittämiselle

Ilves enterprise search ja insight engine -datakyvykkyydet on rakennettu vuodesta 2011 saakka kehitetyn Ilveshaku-teknologian pohjalta. Nyt Ilves Enterprise Suite mahdollistaa organisaatiollenne erittäin ketterän uusien digitaalisten kyvykkyyksien toteutuksen.

Valmiit tai räätälöidyt laajennukset

Alustamme arkkitehtuuri mahdollistaa valmiiden laajennusten nopean aktivoinnin yhtä hyvin kuin räätälöitävien kyvykkyyksien kehittämisen. Kehitä nopeasti teille tärkeitä kyvykkyyksiä poimimalla ne käyttöön suoraan tarjoomastamme tai tilaamalla tarpeidenne mukainen laajennusratkaisu. Ota yhteyttä niin annamme tarjouksen.

Räätälöidyt laajennukset tekoälykyvykkyyksillä (AI, ML, NLP)

Valmiiden tekoälykyvykkyyksien hyödyntäminen ei voisi olla helpompaa kuin se on Ilves EMIE -alustan päälle rakennetuilla laajennuksillamme. Hyödynnä esimerkiksi Microsoft Computer Vision APIn taitoja kuvien löytämiseen. Kerro meille tarpeesi niin kehitämme teille räätälöidyn laajennuksen käyttämällä viimeisimpiä valmiita AI-kyvykkyyksiä (Google, Microsoft, Tesseract, jne).

Tuki ja ylläpito

Kaikkiin räätälöityihin palveluihimme on saatavilla tuki- ja ylläpitopalveluita. Tehokas ylläpidon IlvesAdmin -ylläpitotyökalu mahdollistaa nopean reagoinnin vikatilanteisiin ja varmistaa siten palvelunne hyvän saatavuuden.

References

Finnish Asiakastieto Oy, Yritysfillteri Pro targetgroup tool

The Ministry of Social Affairs and Health: Project system

Ota yhteyttä

Back-top