Ilveshaku enterprise search Itewikin blogissa

Kuvassa Vasemmalla Janne Ala-Sippola ja Fanny Mattson, Fondia. Oikealla Heikki Ilvessalo ja Lasse Ilvessalo, Ilves

”Organisaatioiden omistaman datan määrä kasvaa huimaa vauhtia. Tietotyöläisen näkökulmasta tiedonhaku on usein työlästä ja aiheuttaa työntekoon katkoksia, joista syntyy ajanhukkaa. Yritykselle se tarkoittaa pienempää työpanosta liiketoiminnan kannalta merkitykselliseen työhön, kuten asiakaspalveluun, ja sitä kautta heikentynyttä kilpailukykyä.

Tiedonhausta syntyvää ajanhukkaa vastaan voi taistella Enterprise Search -teknologialla, jollaista tarjoaa myös kotimainen Ilves Solutions. Yrityksen toimitusjohtaja Heikki Ilvessalo kertoo, että ensimmäiset Enterprise Search -teknologiat kehitettiin jo parikymmentä vuotta sitten. Suomessa sanapari on kuitenkin edelleen melko tuntematon.”

Lue koko kirjoitus tästä.

Lue lisää yhtiöstämme myös Ite Wikistä

Julkaistu 13.10.2020 klo 10:12

Back-top