Trust otti käyttöön Ilveshaun ja Ilves MyActivities -ajanseurannan

Asianajotoimisto Trust Oy on yksi Suomen johtavista transaktioihin keskittyneistä asianajotoimistoista. Se tarjoaa neuvonantoa vaativiin yritysjärjestelyihin, strategisiin investointeihin, vaativiin teknologia- ja IP transaktioihin, energiasektorille, finanssisektorin regulaatioasioihin ja rahoitusalan toimeksiantoihin. Toimisto tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuista arvoa innovatiivisilla ratkaisuillaan ja kokeneiden juristiensa erikoisosaamisella.

Kilpailuetua ja skaalautuvuutta Ilveksen legal tech -palveluilla

Trust otti Ilveshaku enterprise search ja Ilveshaku MyActivities -palvelut käyttöön joulukuussa 2020. Ilves tarjoaa ratkaisut pilvipalveluina Microsoft O365 -kirjautumisella.

Trustin osakas Jan Lindberg: ”Olemme asianajotoimistona pyrkineet rakentamaan liiketoimintaa hyödyntäen toimintaympäristössämme uusia teknisiä ratkaisuja ja luomaan tätä kautta kilpailuetua. Ilveshaku ja Ilves MyActivities edistävät näitä tavoitteitamme. Olemme samanaikaisesti kasvaneet jo 10 hengen asianajotoimistoksi, joten samassa yhteydessä toteutettiin dokumentinhallintajärjestelmäämme uudistuksia, jotka edistävät toiminnan skaalautuvuutta.”

Ilveshaun avulla kaikki toimiston Microsoft 365 sovellusten tiedot ovat jokaisen trustilaisen käytettävissä nopeasti ja reaaliaikaisesti indeksoituna yhdestä paikasta.

Julkaistu 08.2.2021 klo 06:54

Back-top