Heikki kouluttajaksi asianajajille digitalisaatiosta

Heikki Ilvessalo
Heikki Ilvessalo kouluttaa asianajajia digitalisaatiosta. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus lakialalta ja neljän vuoden kokemus legal tech -yrittäjyydestä.

Toimitusjohtajamme Heikki Ilvessalo kouluttaa asianajajia asianajajaliiton Tekoäly ja digitalisaatio asianajajan työssä ja asiakkaan näkökulmasta – tilaisuudessa 22.11.2022. Lue lisää.

”Vaihdoin juristin työt kehitystehtäviin hyvin aikaisessa vaiheessa uraani. Olin tietääkseni vuonna 2003 ensimmäinen suomalainen juristi, joka siirtyi asianajotoimistossa juristin tehtävistä kehittäjäksi. Silloin ei vielä puhuttu digitalisaatiosta, eikä legal techistäkään, mutta käytännössähän asianajotoimiston ”digitransformaation” toteuttamistahan työni oli vuosia. Asianajotyö on aina ollut lähellä sydäntäni. On mahtavaa päästä jakamaan osaamistani ja kokemuksiani sekä asianajotyön että legal techin näkökulmasta.

Heikki puhui kotimaisille ja ulkomaisille asianajajille myös toukokuussa GBL Alliance -tilaisuudessa Asianajotoimisto Hedman & Partners Oy:n kutsuvieraana. Katso tarkemmin Heikin profiilisivulta hänen tulevia ja menneitä esityksiään. Ota yhteyttä häneen, jos olet kiinnostunut tarpeisiinne räätälöidystä esityksestä.

Julkaistu 23.8.2022 klo 10:43

Back-top