Ilves MyActivities Fondialle ajanseurantaan

Fondia logo

“Ilves MyActivities -ajanseurantapalvelu kokoaa automaattisesti asiantuntijoidemme aktiviteetit monesta eri järjestelmästä yhteen paikkaan. Tiedonhaku ja työajan kirjaaminen on sen avulla helppoa ja nopeaa. Palvelu vapauttaa aikaa vaativampiin tehtäviin ja parantaa työpäiväkokemusta, mikä tarkoittaa myös parempaa asiakaskokemusta asiakkaillemme.” – Janne Ala Sippola, Fondia

Fondia on vuonna 2004 perustettu liikejuridiikan täyden palvelun talo. Ihmiskeskeisen toimintatavan ja innovatiivisten, teknologiaa hyödyntävien palvelumallien myötä Fondiasta on tullut lakialan edelläkävijä. Edelläkävijyys on vauhdittanut kasvua, ja tällä hetkellä Fondia toimii Suomessa, Ruotsissa, Virossa ja Liettuassa. Fondia listautui Nasdaq First North Growth Market –markkinapaikalle 2017.

Julkaistu 13.1.2023 klo 10:57

Back-top