Älykästä itsensä johtamista tiedolla

Kirjoittaja: Heikki Ilvessalo. Lukuaika 3 min.
Arvolupaus: +1000 €/hlö/v

Ilveshaun uutuus tekee päivän aikana tekemistäsi toimenpiteistä listan. Se luo pohjan älykkäälle tietoon pohjautuvalle itsensä johtamiselle. Tuntilaskutusta tekeviä listaus auttaa tuntikirjausten tekemisessä.

Päivittäiset toimenpiteesi listana

Lisääntynyt etätyö antaa kaikille tietotyötä tekeville asiantuntijoille enemmän vapautta ja vastuuta oman työnsä johtamiseen. Se lisää tarvetta tehokkaille oman suorituksen johtamisen työkaluille.

Kehitimme Ilveshakuun uutuuden, joka kerää päivittäiset toimenpiteesi yhteen paikkaan. Saat nyt reaaliaikaisen tietoon perustuvan kokonaiskuvan työstäsi.

Mitä tein tänään?

Ilveshaku kerää automaattisesti siihen liitetyissä sovelluksissa tekemäsi aktiviteetit yhteen paikkaan. Toimenpiteesi ovat reaaliaikaisesti saatavillasi päiväkohtaisesti tallentuvana aktiviteettilistauksena.

Toimenpiteillä tarkoitetaan tässä yhteydessä mm. Teams-keskusteluja, Office-dokumentin tallentamista tai muokkaamista, sähköpostin lähettämistä, kalenterimerkintää tai vaikkapa puhelua.

Saat myös halutessasi päivittäisen sähköpostiviestin, jonka linkistä pääset päiväkohtaiseen listaukseesi nopeasti päivän päätteeksi.

Ota yhteyttä ja pyydä esittely niin näytämme tarkemmin miten palvelu toimii.

Henkilöstönne ei tarvitse lainkaan koulutusta palvelun käyttämiseen. Palvelu kerää tiedot henkilön päivän aikana tekemistä toimenpiteistä täysin automaattisesti.

Poista hukkaa laskuttamisesta ja tee enemmän tulosta

Tuntilaskutusta tekevissä asiantuntijayrityksissä laskutuksesta unohtunut toimenpide on jopa satojen eurojen arvoinen menetys. Esimerkiksi asianajotoimistoissa yksittäinen juristi tekee vuoden aikana yli tuhat toimenpidekirjausta laskutusohjelmistoon 200-600 €/h veloituksella. On inhimillistä, että osa näin monista toimenpiteistä jää kiireen tai muun syyn johdosta laskuttamatta.

Uusi palvelumme auttaa asiantuntijoitanne muistamaan kiireeseen hukkuneet toimenpiteensä. Palvelun avulla yksi laskutukseen lisätty veloitettava tunti / juristi / vuosi lisää 100 juristin aa-toimiston laskutusta yli 20 t€ vuodessa.

Ilveshaku myös tehostaa laskutusrutiineita ja vapauttaa näin aikaa laskutettavaan työhön. Arvioi laskuttamiseen liittyviä työpanoskustannuksia ja laskutettavaan työhön vapautuvaa aikaa organisaatiossanne Hukkalaskurin esimerkkilaskelman (100 hlöä, 2 min säästö/päivä = 150 t€/v) avulla. Päivitä esimerkkilaskelma vastaamaan tilannettanne ja lähetä se sähköpostiisi.

Älykäs itsensä johtaminen tulevaisuudessa?

Tietotyö on tehokasta, kun asiantuntijalla on tilaa ajatella ja aika ei hukkaannu hallinnollisiin rutiineihin. Kun lisäksi oman suorituksen johtaminen on vaivatonta, niin tulosta syntyy.

Ilveshaun integraatiot mahdollistavat monipuolisen analytiikan tarjoamisen yllä esitellyn oman suorituksen päiväraportin taustatietojen pohjalta. Uutuutemme on vasta alkusoittoa älykkään itsensä johtamisen tulevaisuudelle, jota Ilves on kanssanne muotoilemassa datanne avulla.

Alla esimerkiksi muutama idea organisaatiollenne räätälöitävistä älykkään itsensä johtamisen työkaluista:

  1. Laskutuksen delegointi – Listan jakaminen assistentille tuntikirjausten viemiseksi laskutukseen.
  2. Työkunto – Viikko/kk/v -tason oman työsuorituksen vertailu.
  3. Vertailudata – Oman suorituksen vertailu anonyymiin organisaation vertailudataan.
  4. Hälytykset – Yli-/alisuorituksille asetettavat hälytysrajat mittareidenne perusteella räätälöitynä.
  5. Palaute – Tekoäly tai asiantuntijapalaute omasta suorituksesta. Itsearvio/palautteenkeruu omasta työpäivästä.

On selvää, että tietosuojalainsäädäntö ja organisaationne sisäiset politiikat asettavat rajoja tietojen käsittelylle. Toimimme luonnollisesti niiden asettamissa puitteissa.

Kehitys jatkuu yhdessä asiakkaidemme kanssa

Palvelumme ensimmäinen versio on jo käytössä asiakkaillamme. Olemme saaneet siitä erittäin hyvää palautetta.

Seuraavaksi keräämme lisää palautetta ja ideoita jatkokehitykseen. Ota yhteyttä, mikäli haluat olla mukana kehittämässä älykkään itsensä johtamisen tulevaisuutta yhdessä muiden innovatiivisten asiakkaidemme kanssa.

Ilveshaun riskitön kokeilujakso sisältää nyt myös uuden mitä tein tänään -palvelun kokeilun. Pyydä tarjous tai varaa palveluidemme esittely tästä.

Ilveshausta on kerrottu blogissamme laajemmin. Lue esimerkiksi kysymyksiä ja vastauksia Ilveshausta.

  • Julkaistu 24.06.2020 kl. 05:19

Käytämme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoa.

Ok