Ilveksen vuosi 2023 – nopeata kasvua ja Gen AI -innovointia

Iso kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme vuodesta 2023. Toivotamme koko tiimimme puolesta iloista ja menestyksekästä uutta vuotta! Jatkamme vuonna 2024 missiomme toteuttamista auttamalla asiakkaitamme menestymään tiedolla.

Pysyimme kasvupolulla ja vahvistimme asemaamme

Ilveksen vuosi 2023 oli nopean kasvun vuosi. Valmisohjelmistoliiketoimintamme (SaaS) liikevaihto kasvoi yli 80%, ja odotamme yli 50% kasvua tilikaudelta 2024. Ylitimme vuoden 2023 kasvuennusteen, vaikka kasvuamme hidastivat merkittävät panostukset Gen AI -tuotekehitykseen. Lue lisää vuoden takaisista ajatuksistamme täältä.

Odotamme vuonna 2023 tekemiemme tuotekehitysinvestointien mahdollistavan kasvua jo vuonna 2024. Vuodesta 2025 lähtien ne nopeuttavat kasvuamme merkittävästi.

Visiomme vuodelle 2024

Kilpailuetumme perustuu kykyymme tuoda lakialan tehtävissä tarvittavat tiedot ja työkalut yhteen paikkaan. Se on luonnollisesti myös visiomme perusta. Kymmenien asiakaskeskustelujen pohjalta olemme pian valmiita lanseeraamaan generatiivisia AI kyvykkyyksiä tuotteisiimme. Se vie meitä kohti visiotamme tarjota pääsy kaikkeen työssä tarvittavaan tietoon ja työkaluihin yhdestä paikasta. Työnimenä puhumme Ilves Assistentista. Ota yhteyttä niin kerromme aiheesta lisää.

Kyvykkyytemme tuoda lakialan data ja tärkeimmät työkalut yhteen paikkaan on myös visiomme perusta.

Tilaa Ilves Insight -uutiskirje

Kattavampi postaus tilikaudesta 2023 julkaistaan uudessa uutiskirjeessämme alkuvuonna. Kerromme siinä mm. strategiastamme, kiinnostavia pääkohtia tilikauden 2023 tuotekehitysinvestoinneista, Legal Tech Glögit -verkostosta ja Nordic Legal Tech Day -tapahtumasta.

Liity nyt postituslistalle pysyäksesi ajan tasalla muun muassa generatiivisia tekoälykyvykkyyksiä hyödyntävän Ilves Assistentin julkaisusta. Julkaisemme uutiskirjeessämme ja blogissamme jatkuvasti monipuolisia ja laadukkaita sisältöjä tiedolla onnistumisen edellytysten kehittämisestä.

Seuraavaa uutiskirjettä odotellessa kannattaa tutustua mm. suosittuun Ilves MyActivities Pro -ajanseurantatyökaluun ja integraatioihin palveluna. Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan tilanteestanne.

Hyvää uutta vuotta!

Heikki Ilvessalo

Julkaistu 11.1.2024 klo 14:24

Back-top